Termenul pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, EXTINS. Vezi aici până când!  

0

Guvernul a decis extinderea termenului pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu cu 6 luni. Astfel, autorizația menționată mai poate fi obținută în termeni legali până 30 iunie 2017. Până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu rămâne în exclusivitate beneficiarilor investiţiilor.

„Extinderea perioadei în care se realizează conformarea de bună voie la norma de autorizare va conduce la creşterea numărului de construcţii autorizate, fără a fi necesară aplicarea unor măsuri coercitive”, explică Guvernul.

Totodată, prin prelungirea termenului pentru obţinerea autorizaţiei, se urmăreşte reducerea riscului de nerespectare a termenelor de obţinere a avizelor/autorizaţiilor de securitate la incendiu de către beneficiarii care nu s-ar încadrat în termenul actual.

Pe timpul controalelor de prevenire, personalul ISU poate opri funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor dacă constatată încălcarea gravă a cerinţei de securitate la incendiu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here