Tineri care au dat spargeri peste spargeri la Vidra și Tulnici, prinși, în sfârșit, de polițiști

0
324

Polițiștii din Tulnici s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în noaptea de  21/22 octombrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea unui depozit de material lemnos situat pe raza satului Greșu, comuna Tulnici, de unde au sustras un pistol pneumatic de mare putere, 15 metri liniari de furtun aferent acestuia și un electromotor montat pe un tractor articulat forestier, ce aparținea unui bărbat din comuna Tulnici, sat Coza. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 5200 lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate au fost identificați doi minori în vârstă de 16 ani și un tânăr de 21 ani, toți din comuna Nereju, principalii bănuiți de săvârșirea faptei. De asemenea cei trei tineri mai sunt bănuiți și de săvârșirea altor furturi care au avut loc în cursul anului pe raza comunelor Vidra și Tulnici. Mare parte din bunurile sustrase au fost identificate cu ocazia efectuării unor percheziții domiciliare la domiciliile celor trei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale și a recuperării prejudiciului cauzat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here