Tineri care furau motorină, prinși de polițiști după o urmărire pe străzile din Adjud

0
541

Urmărire ca-n filme în noaptea de joi spre vineri pe străzile din Adjud. Polițiștii au urmărit o mașină care circula cu luminile stinse, mașină al cărui șofer nu a oprit la semnalele oamenilor legii, ci a accelerat, demarând în trombă.

Potrivit Poliției, incidentul s-a produs în noaptea de 28 ianuarie, după miezul nopții. Poliţiştii adjudeni au depistat pe strada Tineretului din localitate un autoturism care se deplasa cu luminile stinse, iar în momentul efectuării semnalului regulamentar de oprire a continuat să accelereze, conducătorul auto refuzând să se supună somaţiilor legale.

În urma primelor verificări efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul aparţine unui tânăr din comuna Homocea, autoturismul fiind folosit în furtul de combustibil din curtea unei societăţi comerciale din municipiul Adjud.

La orele 04.00 poliţiştii din Homocea au identificat pe raza localităţii o minoră de 16 ani, din municipiul Adjud, iar in urma documentării activităţii infracţionale s-a stabilit faptul că acesta, împreună cu propietarul autoturismul căutat, ar fi sustras mai multe canistre cu motorină, iar când au fost depistaţi in flagrant de poliţişti aceştia au fugit până în satul Adjudu-Vechi unde au reuşit să se ascundă şi au abandonat bunurile sustrase.

Cantitatea de combustibil a fost recuperată, iar cercetările sunt continuate in vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here