Tineri din Măicănești, reținuți după ce au tâlhărit femei în Focșani

0
326

Un tânăr de 18 ani și un minor de 15 ani, ambii din Măicănești, au fost reținuți iar luni vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă după ce au tîlhărit cel puțin două femei, în Focșani.

Polițiștii au fost alertați de faptele celor doi în data de 2 aprilie, seara, când o femeie, de 58 ani, din municipiul Focşani a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe strada Bucegi, doi tineri necunoscuţi au abordat-o, i-au smuls poşeta de pe umăr, după care au fugit. La aceeași data, orele 21.15, o altă femeie de 74 ani, din municipiul Focşani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe strada Miron Costin, a fost deposedată de telefonul mobil şi de alte bunuri, de către doi tineri necunoscuţi.

În urma activităților specifice desfășurate cu operativitate, polițiștii focșăneni au depistat un tânăr de 18 ani și un minor în vârstă de 15 ani, ambii din comuna Măicănești, principalii bănuiți de săvârșirea faptelor. Prejudiciul cauzat de cei doi în valoare de aproximativ 1000 lei, respectiv 1600 lei, a fost recuperat în totalitate.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here