TRAGEDIE! Un fotbalist din Boloteşti a murit la 22 de ani

0

Avea toată viaţa înainte însă Dumnezeu a decis să-l ia la EL. Un fotbalist de 22 de ani din Boloteşti a murit, marti, răpus de o complicaţie apărută la nivelul rinichilor, pe fondul unei boli grave de care suferea de mai multă vreme. Ovidiu Mustaţă a murit pe un pat de spital în Italia, acolo unde spera că-şi va găsi vindecarea. Boala nemiloasă însă l-a doborât pe tânărul sportiv, greu încercat de viaţă. Tânărul a fost abandonat de mic de părinţi şi nu a dus un trai uşor niciodată.

Ovidiu Mustaţă a jucat fotbal la echipa Sanorom Bolotești, patronată de Romică Corozanu, tânărul fiind copilul de suflet al acestuia.

După dispariţia prematură a fotbalistului, Facebook-ul s-a umplut de mesaje de regret din partea celor care l-au cunpscut pe Ovidiu.

„Cuvintele nu isi mai au rostul, orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai chinuiti oameni pe care i-am cunoscut. Am incercat sa te ajut, am crezut ca in Italia ai mai multe sanse, dar boala a invins. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Ovidiu Mustata!” a scris pe pagina de facebook Romică Corozanu.

„O amintire cu prietenul tau pe pe care l-ai sustinut pe oriunde ai fost! Idolul tau, cum îi spuneam noi! Odihnește-te în pace Ovidiu Mustata! Un luptător și un învingător, ai pierdut însă cel mai important meci, cel cu viața!”, scrie pe reţeaua de socializare un prieten al fotbalistului.

„Dumnezeu sa aibă grijă de tine sigur a vazut prin tot ce ai trecut si a ales sa te ia lângă el ca sa-ți arate o lume mai bună, ne pare rău tuturor că ne-ai părăsit asa devreme,, odihneste-te in pace Ovidiu Mustata”, scrie un altul.

„Nu îmi vine să cred că ai plecat de lângă noi aşa de repede..Dumnezeu să te aibă în pază”, este un alt mesaj postat pe facebook după moartea lui Ovidiu Mustaţă.

Dumnezeu să-l ierte! 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here