UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Incendiu devastator la Tulnici. 7 echipaje de pompieri luptă cu un foc ce se întinde pe 600 de metri pătrați

0
466

UPDATE: Pompierii revin cu informații despre incendiul de la Tulnici: nu este vorba despre 3 case cuprinse de foc, ci de una singură  care are mai multe anexe. Inițial, pompierii au crezut că este vorba despre 3 gospodării, întrucât proprietățile sunt despărțite de garduri.

Ulterior, când s-a reușit să se discute cu proprietarii, pompierii au concluzionat: este vorba despre o singură gospodărie cu multe anexe. Suprafața pe care se manifestă incendiul este foarte mare, circa 600 de metri pătrați iar misiunea extrem de dificilă. Sunt multe materiale combustibile, structura casei este de lemn iar vântul suflă cu putere. Mai mult, accesul către bunurile cuprinse de foc este extrem de anevoios.

În continuare, se lucrează pentru lichidarea incendiului. Nu sunt victime. Cei patru membri ai familiei căreia îi aparține vila cuprinsă de foc au reușit să se auto-evacueze în siguranță înainte ca flăcările să se extindă.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Incendiu puternic în localitatea Tulnici. Trei gospodării ars ca niște torțe.  Focul a pornit de la una din case, dar  vântul care suflă în zonă a întețit flăcările ce s-au extins la alte două gospodării din vecinătate.

Potrivit reprezentanților ISU Vrancea, incendiul a fost anunţat la dispeceratul 112, la ora 09.55, iar la faţa locului s-au deplasat iniţial pompierii militari de la Vidra, împreună cu reprezentanţii serviciului SVSU din localitate. Ulterior, în zonă au ajuns pompierii de la detaşamentul Focşani, în total fiind vorba despre 7 echipaje.

 La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă SMURD, însă până acum  medicii nu au avut pentru ce interveni, nefiind semnalate victime.

Misiunea pompierilor, de a stinge incendiul ce a cuprins cele trei gospodării, este extrem de dificilă. Vântul suflă în zonă și îngreunează mult munca pompierilor. Mai mult decât atât,  în toate cele trei gospodării sunt depozitate multe materiale sunt uşor combustibile.

Revenim cu detalii !

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here