Trei morți suspecte în Vrancea, pe 1 februarie 2016

0

Trei morți suspecte s-au înregistrat în județul Vrancea,  în data de 1 februarie 2016.

Potrivit Poliției, un deces a fost semnalat în jurul orei 10.45.

Poliţiştii din Focșani au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 63 ani, din cartierul Mîndrești  a fost găsit decedat în locuința sa. Cadavrul care nu prezenta semne vizibile de violență, a fost transportat în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Al doilea deces a fost anunțat la ora 13.30. Poliţiştii din Milcovul au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, de 58 ani, din satul Lămotești, a fost găsit decedat în locuința sa. De asemenea, cadavrul care nu prezenta semne vizibile de violență şi a transportat în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

La orele serii, mai exact, în jurul orei 18.00, în aceeași zi de 1 februarie, poliţiştii din Păuleşti au fost sesizați despre faptul că un bărbat, de 56 ani, din localitate, a fost găsit decedat în locuința sa.  La fel ca în celelalte cazuri, cadavrul care nu prezenta semne vizibile de violență  a fost transportat în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Bărbatul din Păulești, găsit mort în casă, este de fapt profesorul de fizică Neculai Roiniță, care se pare că a fost văzut în viață, ultima data, săptămâna trecută.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here