Triaj epidemiologic obligatoriu la intrarea în sediul Administrației Finanțelor Publice

0
187

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Vrancea anunță că intrarea în sediul instituției se va vace numai după efectuarea triajului epidemiologic. AJFP Vrancea a instituit și o serie de măsuri pentru prevenirea şi controlul răspândirii coronavirusului SARS-Cov-2, pe durata stării de alertă. Toți cei care vor intra în clădirea AJFP vor fi obligați să poarte mască de protecție care să le acopere nasul și gura și să-și dezinfecteze mâinile la intrarea în incintă.  Triajului epidemiologic care constă în:

  1. a) măsurarea temperaturii prin termometru non-contact,
  2. b) observarea semnelor și simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată).
  3. c) în cazul în care temperatura înregistrată depășește 37,3º Celsius, aceasta va mai fi măsurată o dată după o perioadă de 2-5 minute de repaus;
  4. d) dacă se constată menținerea unei temperaturi peste 37,3º Celsius, persoana în cauză nu este lăsată să intre în sediu şi i se va recomanda luarea legăturii cu medicul de familie .

Accesul în sediile AJFP Vrancea este permis vizitatorilor doar cu motive temeinic justificate, cu respectarea întocmai a  triajului epidemiologic . Accesul se va face la parterul instituţiei în cadrul programului de lucru cu publicului, de luni până joi de la 08:30 la ora 15:00 mși vineri de la 08:30 la 13:00.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vrancea recomandă în continuare contribuabililor utilizarea metodelor de comunicare la distanţă.

Reiterăm  metodele  de comunicare la distanță disponibile , astfel:

  • pentru depunerea declarațiilor fiscale, prin intermediul următoarelor servicii electronice oferite de ANAF și MFP:
  • Spațiul Privat Virtual (SPV)  – disponibil pe site-ul Agenției, anaf.ro;
    Pentru înrolarea în SPV puteți accesa tutorialul video de înregistrare prin accesarea următorului link:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice

Depunere on-line

Informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul Agenției, la următorul link: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/declaratii_electronice/Inf_depunere_persoane_fizice
Declarațiile se depun prin intermediul portalului www.e-guvernare.ro, utilizând certificate digitale calificate.

Formularele/declarațiile fiscale, care nu se pot transmite pentru moment electronic, pot fi transmise de contribuabili și prin fax sau servicii de curierat.         Datele de contact ale unităților fiscale sunt disponibile la următorul link:
https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm

  Pentru efectuarea plăților, prin intermediul următoarelor servicii oferite de terți:
 Internet banking;  www.ghiseul.ro;

Informații generale în domeniul fiscal și IT puteți obține prin apelarea Call-center-ului, la numărul de telefon 031.403.91.60

Informații în scris pot fi obținute astfel:

  1. a) contribuabilii înrolați în Spațiul Privat Virtual:

– prin intermediul Formularului de contact disponibil în acest serviciu – pot obține informații generale în domeniul fiscal și IT precum și informații privind situația fiscalã proprie;

b) contribuabilii care nu sunt  înrolați în Spațiul Privat Virtual:
– prin intermediul Formularului de contact de pe site-ul Agenției – pot obține informații generale în domeniul fiscal și IT.

Contribuabilii pot obține noutăți legislative în domeniul fiscal prin accesarea serviciului Buletin informativ fiscal ce este disponibil în Spațiul Privat Virtual și pe site-ul Agenției. De asemenea, contribuabilii pot solicita Agenției comunicarea de materiale informative în domeniul fiscal pe adresa de e-mail proprie, prin transmiterea unei solicitări în acest sens prin intermediul Formularului de contact, serviciu disponibil atât în Spațiul Privat Virtual, cât și pe site.

Pentru facilitarea accesului contribuabililor la serviciile din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea pe site-ul instituţiei au fost publicate interioarele telefonice  aferente fiecărui serviciu în parte. Numărul de telefon al centralei Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Vrancea este 0237236600.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here