UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Accident cu 5 victime pe DN2-E85, la Călimănești

0
2187

ȘTIRE ACTUALIZATĂ 2: Au fost preluate două victime de sex masculin, în stare de conștiență. Unul din cei doi bărbați, de 43 de ani, prezintă traumatism la membru inferior stâng, dureri toracice și de bazin, escoriații ale membrului superior drept. Cea de-a doua victimă, în vârstă de 54 de ani, acuză dureri hemitorace stânga. Ambele victime au fost transportate la Spitalul din Focșani.

ȘTIRE ACTUALIZATĂ: Conform polițiștilor, în accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară de transport marfă. Vinovat de producerea accidentului ar fi conducătorul autoturismului, care a adormit la volan și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un microbuz de marfă. Sunt 4 victime din autoturism și o victimă din microbuz, toate conștiente. O femeie, pasageră în autoturism a avut nevoia de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a fi scoasă dintre fiarele contorsionate. Aceasta a fost preluată de ambulanța SAJ Vrancea în stare de semiconștiență. Traficul în zonă este blocat. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și fac cercetări.

accident haret2 - UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Accident cu 5 victime pe DN2-E85, la Călimăneștiaccident haret3 - UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Accident cu 5 victime pe DN2-E85, la Călimănești

ȘTIRE INIȚIALĂ: Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul național E85, între Mărășești și Haret. Din primele informații două autoturisme au fost implicate într-o coliziune. În urma impactului, 5 persoane au fost rănite. Una dintre victime, se pare că, este încarcerată. La fața locului intervine ISU Vrancea cu modulul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani și o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Stația de Pompieri Panciu. În ajutorul acestora acționează și SAJ Vn și SVSU Mărășești. VOM REVENI CU DETALII! (foto: Arhivă)

accident haret - UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Accident cu 5 victime pe DN2-E85, la Călimănești

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here