ULTIMĂ ORĂ-VIDEO: Accident între o motocicletă și un TIR! O tânără, rănită la Mîndrești

1
1017

O tânără a fost rănită, miercuri după-amiază, după ce motocicleta pe care se afla, condusă de un bărbat, a ieșit în afara părții carosabile pe DN23, la intrarea în cartierul Mîndrești al municipiului Focșani.

Din primele date, conducătorul motocicletei, care venea dinspre Răstoaca a încercat să evite autotrenul, care intenționa să vireze la stânga.

Tânărul aflat pe motocicleta cu numere roșii de Galați a încercat să evite impactul cu TIR-ul, efectuând o manevră către dreapta, tânăra fiind proiectată pe câmpul de la marginea șoselei. Ea a fost preluată conștientă de o ambulanță și transportată la spital. Tânărul care conducea motocicleta a căzut, la rândul său, fără să fie rănit.

Polițiștii sunt la locul accidentului la ora postării acestei știri și fac cercetări pentru a afla exact cum s-a produs acesta.

accident motor mandresti2 - ULTIMĂ ORĂ-VIDEO: Accident între o motocicletă și un TIR! O tânără, rănită la Mîndreștiaccident motor mandresti3 - ULTIMĂ ORĂ-VIDEO: Accident între o motocicletă și un TIR! O tânără, rănită la Mîndrești

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Cum adica ” nu a acordat prioritate autotrenului care intentiona sa vireze spre stanga” voi vedeti ce scrieti? Cand cineva vireaza la stanga nu trebuie sa acorde prioritate vehicolelor care vin din sens invers? Eu parca asa citisem in legislatie. Daca tipul pe motor venea dinspre rastoaca si cel cu tirul vroia sa vireze la stanga spre service-ul din intersectie cine are prioritate????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here