FOTO-UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Accident la Haret. Unul dintre autoturisme a luat foc

0
723

UPDATE: Două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit în localitatea Haret pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, produs în urma unui accident rutier. Au fost implicate două autoturisme. Au rezultat două victime, rănite ușor, conștiente și cooperante dintre care una a fost preluată de ambulanța SAJ. (ISU Vrancea)

accident incendiu autoturism haret2 - FOTO-UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Accident la Haret. Unul dintre autoturisme a luat foc

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă dimineață, pe șoseaua europeană, la Haret. În coliziune au fost implicate două autoturisme. În urma impactului extrem de violent, una dintre mașini a luat foc. Două persoane au fost rănite ușor. Traficul în zonă se desfășoară pe un singur sens. Polițiștii aflați la fața locului fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat de acesta.

accident incendiu autoturism haret3 - FOTO-UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Accident la Haret. Unul dintre autoturisme a luat focaccident incendiu autoturism haret1 - FOTO-UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Accident la Haret. Unul dintre autoturisme a luat foc

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here