ULTIMĂ ORĂ: Accident pe strada Cuza Vodă din Focșani. O motocicletă s-a lovit cu un autoturism

2

Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe strada Cuza Vodă din Focșani, în dreptul supermarketului LidL. Din primele informații un motocicletă s-a ciocnit cu un autoturism VW Golf. Conform declarațiilor martorilor de la fața locului, motociclistul a vrut să iasă din stația Peco către Dedeman și s-a ciocnit de autoturismul care venea dinspre Dedeman și voia să intre în stația Peco. În urma impactului, motociclistul a fost aruncat pe asfalt. O ambulanță a ajuns la fața locului și l-a preluat pe ocupantul motocicletei. VOM REVENI CU DETALII!

2 COMENTARII

  1. ….minunat….motocicletele,PERICOL PUBLIC….APAR DE U DE U TE ASTEPTI,CU VITEZA DEMENTA,CONDUSE DE INDIVIZI IMPERTINENTI,OBRAZNICI,TUPEISTI,,, iti este frica in trafic de ei,NENOROCITII MOTOCIclisti…SI TOT EI SE AUTOCOMPATIMESC,,, astia trebuiesc separati in trafic,CA SIBICICLISTII…MACAR BICICLISTII SUNT LA VEDERE…MOTOCIclistii se ascund sub casti ca s cascati,…NICI POLITIA RUTIERANU I POATE STRUNI…FAC EXACT CE VOR…DEBANDADA IN TRAFIC.

  2. Acest domn cu motocicleta il cunosc destul de bine este un pericol in trafic depaseste pe linie continua in curba fara vizibilitate si fel de fel scamatorii de am avut senzatia ca imi intra sub masina,am fost nevoit sa ies in afara parti carosabile,…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here