UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT rutier la Obrejița. Una dintre victime, inconștientă

0

UPDATE 2:  Polițiștii au finalizat ancheta la fața locului. Conform acestora, conducătorul unui autoturism, în vârstă de 55 de ani, ce se deplasa dinspre comuna Tâmboești către comuna Sihlea, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa din direcția Rm-Sărat către Focșani. În urma impactului a rezultat rănirea unei femei în vârstă de 29 de ani și a fiicei acesteia, în vârstă de 6 ani, ambele pasagere în primul autoturism.

UPDATE:  În accidentul de la Obrejița au fost implicate două autoturisme. Este vorba despre un Audi A6 înmatriculat în Germania și un VW Sharan înmatriculat în Vrancea. În urma coliziunii violente, VW-ul a ajuns pe marginea drumului unde a lovit o construcție de beton. O femeie de 30 de ani a fost preluată de o ambulanță SMURD și transportată la Spitalul Județean din Focșani.

accident obrejita 3 - UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT rutier la Obrejița. Una dintre victime, inconștientă

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe drumul european 85, la intersecția localității Obrejița cu DJ202E, care duce în localitatea Tîmboiești. În urma impactului două persoane au fost rănite. Una dintre victime este inconștientă. ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

accident obrejita 1 - UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: ACCIDENT rutier la Obrejița. Una dintre victime, inconștientă

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here