UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la Dumbrăveni. 3 răniți în urma unei ciocniri frontale

0
618

accident dumbraveni bachus3 - UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Accident GRAV la Dumbrăveni. 3 răniți în urma unei ciocniri frontale

UPDATE: În urma accidentului două autoturisme și o camionetă de transport marfă au fost grav avariate. Doar o minune a făcut ca șoferii să scape teferi din impactul extrem de puternic.

Dinamica accidentului arată că șoferul autoturismului CITROEN, care se deplasa dinspre Focșani către RM. SĂRAT a părăsit banda sa de mers, a intrat pe contrasens și a lovit frontal autoturismul VW GOLF, înmatriculat în București și a ricoșat în camioneta care circula regulamentar.

Pasagera autoturismului CITROEN a fost singura persoana transportată la spital pentru îngrijiri medicale după ce a acuzat dureri la unul din membrele superioare. Șoferii implicați în accident au refuzat transportul la spital.

Polițiștii urmează să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul și cine se face vinovat de acesta.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un accident grav s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN2-E85 între popasul BACHUS și localitatea Dumbrăveni. Din primele informații două autoturisme s-au lovit frontal după ce unul dintre acestea a intrat pe contrasens.

În urma coliziunii trei persoane au fost rănite. Este vorba despre cei doi șoferi ai autoturismelor dar și o pasageră care se afla pe locul din dreapta față. La fața locului s-a deplasat o ambulanță SMURD și o autospeciala de pompieri cu apă și spumă.

Traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

VOM REVENI CU FOTO ȘI DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here