ULTIMĂ ORĂ: Al doilea deces din cauza gripei în Vrancea! Bărbatul avea și rujeolă

0
Un bărbat de 41 de ani din județul Vrancea se numără printre ultimele victime pe care le-a făcut gripa în țara noastră în acest sezon rece.

Potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, vrânceanul avea și rujeolă. Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns în România la 124.

”Ultimele patru persoane care au murit şi în cazul cărora s-a confirmat virusul gripal de tip A aveau condiţii medicale preexistente şi nu erau vaccinate antigripal. Este vorba despre trei bărbaţi – unul în vârstă de 41 de ani, din judeţul Vrancea, care a fost confirmat şi cu rujeolă, altul în vârstă de 54 de ani, din judeţul Bacău, şi un altul în vârstă de 64 de ani, din judeţul Arad. De asemenea, a mai fost confirmat decesul unei femei în vârstă de 63 de ani, din judeţul Olt”, se arată în raportul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

Primul deces din cauza gripei din Vrancea a fost înregistrat pe 24 ianuarie, în cazul unui cioban de 43 de ani, cu boli cronice.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here