ULTIMĂ ORĂ: Consilierul municipal Costel Bîrsan, exclus din UNPR! Mandatul de ales local este ameninţat în urma acestei decizii

0

Organizaţia municipală a UNPR a decis, marţi seara, excluderea din partid a lui Costel Bîrsan, consilier municipal din partea acestui partid. În şedinţa de la municipiu a fost luat în discuţie modul în care Bîrsan a votat în şedinţele Consiliului Local. Este de notorietate că, deşi afiliat la grupul PSD, Bîrsan a mers mână în mână cu opoziţia din Consiliul Local. Cu mici excepţii, el a votat de fiecare dată alături de grupul PNL. Mai mult, a participat şi la conferinţe de presă organizate de consilierii liberali, la sediul PNL Vrancea.

comunicat UNPR - ULTIMĂ ORĂ: Consilierul municipal Costel Bîrsan, exclus din UNPR! Mandatul de ales local este ameninţat în urma acestei decizii“În urma multiplelor derapaje politice, ignorarea intereselor de partid, alipirea față de P.N.L. în cadrul Consiliului Local Focșani, total împotriva ideologiei partidului U.N.P.R. de centru-stânga dar și votul fără conștiință împotriva tuturor proiectelor de interes public și cetățenesc, construcții, dezvoltare și de infrastructură din cadrul Consiliului Local a Municipiului Focșani, Biroul Politic Permanent al Organizatiei U.N.P.R. a Municipiului Focșani, întrunit în ședință ordinară, a hotărât cu 18 voturi pentru și o abținere excluderea dlui. Birsan Costel din cadrul partidului U.N.P.R.”, se arată într-un comunicat al Organizaţiei Municipale a UNPR Focşani, semnat de preşedintele acesteia, viceprimarul Marius Iorga.

Costel Bîrsan nu a putut fi contactat pentru a i se consemna un punct de vedere cu privire la excluderea sa din partid. Cel mai probabil, el va contesta această decizie, mai ales că în joc este chiar mandatul său de consilier. Potrivit legii, un ales local îşi pierde mandatul în momentul în care pierde sprijinul partidului pe lista căruia a fost ales.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here