UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Copil lovit de o mașină la Școala Ion Basgan

2

UPDATE 2: O fetiță de 6 ani a fost accidentată de un autoturism la volanul căruia se afla o femeie de 41 de ani. Conform polițiștilor, fetița se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis.  Martorii aflați la fața locului au declarat că autoturismul a trecut, la propriu, peste copil. Fetița a  fost preluată de medicii de pe ambulanță cu  traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractura umăr stâng, fractură femur drept. La momentul postării acestui update, copilul este investigat la computer tomograf și va rămâne internat în secția de Chirurgie Infantilă a Spitalului Județean Focșani.

UPDATE: Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări. Copilul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital. Accidentul s-a produs pe strada Ion Basgan, în apropiere de intrarea elevilor.

Un elev al Școlii Ion Basgan a fost lovit de o mașină, în urmă cu puțin timp. Potrivit primelor informații, copilul nu se afla pe trecerea de pietoni. O ambulanță SAJ a ajuns la fața locului pentru a-i acorda copilului îngrijiri medicale. Deocamdată nu se știe dacă acesta a fost rănit grav sau nu. Vom reveni cu detalii!

Loading...

2 COMENTARII

  1. Fetita trebuie operata la picior. Încă e în coma și este la terapie intensiva. Timp de jumătate de an nu are voie sa meargă pe picioarele ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here