ULTIMĂ ORĂ- FOTO: Aventura unui puști de 14 ani cu mașina părinților s-a încheiat la spital

0
5742

Daniel Andonie, un adolescent a 14 ani din Vidra, a trăit, în noaptea de marți spre miercuri, aventura vieții sale, care din păcate se putea încheia într-un mod tragic. Puștiul teribilist a luat mașina familiei, un Nissan, și, cu toate că mai are 4 ani până la vârsta la care poate obține legal un permis de conducere, a pornit la drum.

Lipsa de experiență la volan și, posibil, și viteza și-au spus cuvântul din plin, pentru că adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de mers la intrarea pe podul de la Tichiriș și a plonjat în gol de la o înălțime de aproape 10 metri. Puștiul a avut noroc cu carul, pentru că impactul i-ar fi putut fi fatal. Adolescentul a reușit să iasă pe picioarele sale din mașină. El nu a scăpat însă nevătămat. Pentru că acuza puternice dureri de spate și nu numai, adolescentul a fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și vor să afle exact ce s-a întâmplat și cum de a ajuns minorul să plece la plimbare cu mașina familiei. O anchetă în acest caz ar putea fi demarată și de inspectorii de la DGASPC Vrancea.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here