ULTIMĂ ORĂ-FOTO-VIDEO: Un nor gros de fum se îndreaptă spre Adjud, din Bacău! Incendiu de proporții la Sascut

0
1668
Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit de materiale de construcții din Sascut, județul Bacău. Din cauza degajărilor mari de fum, pompierii au transmis prin sistemul Ro-Alert un mesaj de avertizare pentru populație. Potrivit realitateadebacau.net, fumul se îndreaptă spre Adjud. La intervenție au fost mobilizate și mașini ale Stației de Pompieri Adjud.

“Incendiu la un depozit de materiale de constructii, comuna Sascut, sat Sascut. Incendiul se manifesta cu degajari mari de fum. Norul de fum se indreapta pe directia Sascut – Adjud. Pentru asigurarea protectiei ramaneri pe cat posibil in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor”, este mesajul transmis în jurul Sascutului prin Ro-Alert. (Sursa foto-video: realitateadebacau.net)

incendiu sascut1 - ULTIMĂ ORĂ-FOTO-VIDEO: Un nor gros de fum se îndreaptă spre Adjud, din Bacău! Incendiu de proporții la Sascutincendiu sascut 2 - ULTIMĂ ORĂ-FOTO-VIDEO: Un nor gros de fum se îndreaptă spre Adjud, din Bacău! Incendiu de proporții la Sascut

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here