ULTIMĂ ORĂ: Impact între un autocar și un autoturism pe DN2 la Golești

0
743

Un accident rutier s-a produs marți dimineață pe DN2 E85 pe raza localității Golești. Din primele date, un autocar care plecase dimineaţă din localitatea Bălăceanu, judeţul Buzău pentru a duce mai mulţi navetişti la o fabrică de confecţii din Focşani, a intrat în coliziune cu un autoturism Volkswagen înmatriculat în Vrancea.

Din primele date, se pare că în autocar nu se afla decât şoferul, navetiştii ajungând deja la destinaţie. Deocamdată nu se cunoaşte dinamica accidentului rutier, cert e că două persoane din autoturism au fost rănite uşor. Acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a fost nevoie să fie transportate la spital.

Din cauza accidentului, traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate în zonă. La ora postării acestei ştiri, circulaţia pe DN2 se desfăşoară fără probleme.

Poliţiştii rutieri se află la faţa locului pentru cercetări şi urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.accident autocar 2 - ULTIMĂ ORĂ: Impact între un autocar și un autoturism pe DN2 la Golești

accident golesti 2 - ULTIMĂ ORĂ: Impact între un autocar și un autoturism pe DN2 la Golești

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here