ULTIMĂ ORĂ: Incendii la Mera și Negrilești. Pompierii intervin (FOTO)

0
506

Pompierii intervin miercuri seară pentru stingerea a două incendii. Unul dintre incendii a fost semnalat în localitatea Mera, la o casă. La fața locului, s-au deplasat mai mulți pompieri cu două autospeciale de stingere apă și spumă din cadrul Detașamentului Focșani. Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că focul se manifesta pe o suprafață de circa 50 de metri pătrați la o casă de locuit. Persoanele dinăuntru au reușit să se auto evacueze astfel că nu au fost probleme.

Un alt incendiu a fost semnalat la Negrilești, de asemenea, la o casă de locuit. Flăcările au cuprins acoperișul unei case, pentru stingerea incendiului intervenind pompierii de la Vidra. Cauzele celor două incendii nu sunt cunoscute deocamdată, însă nu este exclus ca sursele de încălzire ori coșurile de fum necurățate să fi stat la baza producerii lor.

incendiu mera4 - ULTIMĂ ORĂ: Incendii la Mera și Negrilești. Pompierii intervin (FOTO)incendiu mera3 - ULTIMĂ ORĂ: Incendii la Mera și Negrilești. Pompierii intervin (FOTO)incendiu mera1 - ULTIMĂ ORĂ: Incendii la Mera și Negrilești. Pompierii intervin (FOTO)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here