FOTO UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu la Primăria Fitionești

0

UPDATE: Contactat telefonic, primarul comunei Fitionești, Iordache Cazacu ne-a spus că sediul actual al Primăriei este cuprins de flăcări în proporție de 90%. „Arde tot! Nu cred că mai rămâne ceva din Primărie! Am reușit să scoatem câte ceva. Toți oamenii din clădire au reușit să iasă la timp de acolo. Acum încercăm să montăm un hidrant. Cred că totul a plecat de la coșul de fum”, a spus edilul.

Imobilul cuprins de flăcări este actuala Casă de Cultură din localitate. Funcționarii din primărie își desfășurau activitatea în clădire de aproape un an de zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină la un incendiu care a cuprins clădirea Primăriei din Fitionești. La fața locului intervin pompierii de la Stația de Pompieri din Panciu cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pompierii de la Detașamentul Focșani cu o autospecială de stingere și o autoscară, și pompierii de la Secția de Pompieri Adjud cu o altă autospecială. Acoperișul clădirii arde generalizat pe o suprafață de 300 de metri pătrați. VOM REVENI CU DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here