UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Misiune contracronometru pentru salvarea unei femei care a căzut într-o fântână la Sihlea

0

UPDATE: Femeia salvată din fântână a încercat să se sinucidă.

Noi detalii în cazul femeii care a fost salvată, marți dimineață, după ce a căzut într-o fântână pe raza comunei Sihlea. Potrivit mărturiilor celor care o cunosc, femeia, în vârstă de 57 de ani, ar fi încercat să se sinucidă. Ea nu a alunecat în fântână, așa cum s-a crezut inițial, ci s-a aruncat în puțul cu o adâncime de 11 metri.

Cel mai probabil, ea a recurs la acest gest pe fondul problemelor pe care le are, ea fiind cunoscută cu afecțiuni psihice.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Intervenție dramatică, marți dimineață, în comuna Sihlea, unde o femeie a alunecat și a căzut într-o fântână. Martorii care au asistat la întreaga scenă au sunat imediat la 112, iar echipaje ale ISU venite de la Rîmnicu Sărat, județul Buzău, au ajuns de urgență la fața locului.

Pompierii buzoienii au intervenit rapid și au scos-o pe femeie din fântână. În momentul în care aceasta a fost adusă la suprafață, era conștientă, însă ulterior și-a pierdut cunoștința. Femeia a fost preluată de un echipaj SAJ, ajuns între timp la fața locului, și a fost transportată la spital.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here