UPDATE – VIDEO: ACCIDENT la Dumbrăveni. UN POLIȚIST a lovit în plin o căruță

0
766

accident dumbraveni - UPDATE - VIDEO: ACCIDENT la Dumbrăveni. UN POLIȚIST a lovit în plin o căruță

UPDATE: La volanul autoturismului proprietate personală, marca Mercedes, se afla șeful postului de Poliție Popești, Nicușor Pușcoiu. Polițistul a fost testat cu  alcooltestul, de colegii lui, rezultatul fiind unul negativ. Persoana decedată în urma impactului este un bătrân în vârstă de 79 de ani, din comuna Gura Caliței, care se afla singur în atelaj la momentul producerii impactului. Căruțașul a efectuat virajul la stânga fără să acorde prioritate autoturismului care circula regulamentar. După nefericitul eveniment, polițistul implicat a declarat că a încercat să evite căruța, dar nu s-a mai putut face nimic.

accident dumbraveni 2 - UPDATE - VIDEO: ACCIDENT la Dumbrăveni. UN POLIȚIST a lovit în plin o căruță

„La data de 31 mai a.c., ora 09.15, pe DN 2 la km. 165+20m, R. Dumitrache, de 79 ani, din comuna Gura Caliţei, a patruns in intersecţie pentru efectuarea virajului la stanga, fară a corda prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului conducatorul atelajului hipo a decedat. În urma testarii alcooltest a conducatorului auto, rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.”, se arată în comunicarea polițiștilor.

Reamintim faptul că în anul 2008, șeful de post de la Popești trecea prin clipe grele după ce fiul acestuia, Sergiu Ciprian Pușcoiu, 23 ani, a decedat într-un accident rutier pe B-dul București din municipiul Focșani. Tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat violent într-un pom. Unicul fiu al șefului de post din comuna Popești, Nicusor Pușcoiu, a murit pe loc la o zi după ce primise în dar o mașina marca Mercedes de la tatăl său. Prietenul băiatului, Cătălin Popa, în vârstă de 22 de ani, din Buzău, aflat pe bancheta din dreapta, a fost rănit grav. Masina Mercedes s-a încolăcit practic după copac, după ce șoferul a efectuat o depășire neregulamentară și a derapat. Tânărul șofer dorea să îmbrățișeze cariera tatălui său și se afla, la acea dată, în procedurile de încadrare ca polițist la Serviciul Rutier din județul Ilfov.

 

Știrea inițială: Un grav accident de circulație s-a produs duminică dimineață pe drumul european 85, în dreptul localității Dumbrăveni din județul Vrancea. Un bărbat aflat într-o căruță a pătruns în intersecție fără să se asigure și a fost izbit violent de un autoturism care circula regulamentar pe DN2 E85. În urma impactului, persoana aflată în atelaj a murit pe loc. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost preluat de SML Vrancea în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii aflați la fața locului au început cercetările în acest caz, în vederea stabilirii modului în care s-a produs accidentul.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here