ULTIMĂ ORĂ: UPDATE – Paznic, cuprins de FOC într-un vagon situat între Dragosloveni și Rucăreni

0
175

Pompieri incendiu ziua - ULTIMĂ ORĂ: UPDATE - Paznic, cuprins de FOC într-un vagon situat între Dragosloveni și Rucăreni

UPDATE: Bărbatul cuprins de foc are 36 de ani și este din Republica Moldova, el fiind paznic în zona Soveja. Bărbatul a suferit în urma incendiului arsuri de gradul unu la nivelul feței și de gradul doi la nivelul unui cot. El a fost transportat la UPU din cadrul spitalului din Panciu, unde primește îngrijiri de specialitate. Potrivit pomperilor, incendiul a izbucnit de la soba cu care bărbatul încălzea modului în care se adăpostea de frig, în timpul serviciului.
Focul a cuprins mai întâi bunurile depozitate în imediata apropiere a sobei. Flăcarile l-au cuprins apoi pe muncitorul de 36 de ani.
Incendiul a fost stins de pompieri. Flăcările au distrus mai multe bunuri între care două cife mobile și alte ustensile de construcții folosite la refacerea unui drum în zonă.

Știrea inițială: Un bărbat a fost cuprins de flăcări în timp ce se adăpostea într-o locuință tip vagon, amplasată între localitățile Dragosloveni și Rucăreni.

Din primele date, bărbatul este paznic și-și desfășura activitatea în zonă. El se adăpostea de frig într-o locuință tip vagon unde avea și o sobă cu care mai dezmorțea atmosfera. La un moment dat, bărbatul ar fi auzit un zgomot ciudat în soba în care ardea focul, s-a apropiat de sursa de încălzire, clipă în care vâlvătaia i-a izbucnit în față. Bărbatul a suferit arsuri la nivelul feței, urmând a fi transportat la spital.

La fața locului, au ajuns pompierii de la punctul de lucru Soveja cu 2 autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de la Panciu. În zona în care s-a produs incendiul se desfășoară un proiect de dezvoltare turistică, iar bărbatul cuprins de foc păzea, se pare, anumite obiective amplasate acolo.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here