UPDATE-ULTIMĂ ORĂ: Sfârșit înfiorător pentru o bătrână din Bodești. A ars de vie în propria casă

0
508

UPDATE: Anchetatorii au stabilit de la ce a pornit incendiul în care joi noapte și-a pierdut viața o bătrână din localitatea Vrâncioaia. Cauza incendiului mistuitor a fost un burlan metallic neizolat.

Reamintim, joi, în jurul orei 20.00, polițiștii din Vrâncioaia au fost sesizați despre faptul că la locuința unei femei, de 78 ani, din localitate, a izbucnit un incendiu. După  intervenția pompierilor militari din cadrul stației de pompieri Vidra și lichidării incendiului, în una dintre încăperi a fost găsit cadavrul carbonizat al proprietarei. Pompierii au stabilit ca sursă probabilă de producere a incendiului un burlan metalic neizolat.

Cadavrul a fost transportat în vederea efectuării necropsiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Incendiu de proporții în satul Bodești, comuna Vrâncioaia. Focul a cuprins o casă bătrânească din localitate, și din păcate, flăcările au răpus-o pe proprietară, o femeie în vârstă de 79 de ani, care era chiriașă în locuința cuprinsă de văpaie.

Incendiul a fost anunțat la 112, joi noapte. Două echipaje de la Stația de Pompieri Vidra au pornit spre incendiul iar când au ajuns la locul indicat au găsit o casă cuprinsă de foc. Incendiul se manifesta cu violență, generalizat, pe o suprafață de circa 60 de metri pătrați.

Când au pătruns în casa cuprinsă de foc, pompierii au găsit trupul carbonizat al chiriașei, o femeie de 79 de ani. Deocamdată, nu se știe de la ce a pornit incendiul, o anchetă fiind în curs de desfășurare.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii încă se luptă să lichideze focul. Casa este distrusă complet de vâlvătaie. Ulterior, anchetatorii vor stabili ce a provocat nenorocirea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here