VIDEO UPDATE: Tragedie rutieră la Popești. Un om A MURIT

0

accident popesti vrancea - VIDEO UPDATE: Tragedie rutieră la Popești. Un om A MURIT

UPDATE 2: Din primele cercetări efectuate de polițiști reiese că șoferul dubiței ar fi fost cel care a provocat accidentul. El ar fi intrat pe contrasens, la un moment dat,  dubița plină cu cireșe s-a lovit frontal cu un TIR care transporta fier vechi, TIR-ul a continuat să se deplaseze pe șosea, în final surprinzând și lovind violent un biciclist care se deplasa pe același sens de mers.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului dubiței, rănirea gravă a biciclistului și rănirea ușoară a șoferului aflat la volanul TIR-ului.

Traficul rutier la Popești, pe DN 2 Focșani-Râmnicu Sărat este blocat și la ora postării acestei șiri, în jurul orei 15:30, șoferii fiind sfătuiți să manifeste înţelegere faţă de situaţia creată şi să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

accident popesti vrancea 2 - VIDEO UPDATE: Tragedie rutieră la Popești. Un om A MURIT

UPDATE: Urmările accidentului de la Popești sunt mult mai grave. Bilanțul accidentului arată că o persoană a murit iar alta se zbate între viață și moarte, pe patul de spital.

Accidentul s-a produs între un TIR care transporta fier vechi și o dubiță plină cu cireșe.

Coliziunea dintre cele două autovehicule a fost extrem de puternică. Șoferul dubiței a murit pe loc în timp ce marfa din autovehicul s-a răsturnat pe șosea.

În impactul dintre cele două mașini a fost surprins și un biciclist. Omul a fost transportat în comă la spital. Nu se știe ce șanse are să scape, însă cert este că starea în care se află este foarte gravă. Polițiștii se aglă la fața locului și încearcă să stabilească dinamica accidentului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Săptămâna începe cu o tragedie pe șoselele din Vrancea.

Luni după amiază, o persoană a murit în urma unui accident rutier înregistrat în localitatea Popești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea, Bogdan Toader, accidentul  s-a produs în urma coliziunii dintre două autovehicule, între care una este o dubiță.

În urma impactului extrem de violent, a rezultat decesul unei persoane. Se pare că sunt și răniți, însă la ora postării acestei știri, nu se cunosc exact nici numărul victimelor și nici starea lor ori modul în care s-a produs nenorocirea pe șosea.

Revenim cu detalii !

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here