ULTIMĂ ORĂ-VESTE URIAȘĂ: Alocațiile copiilor SE DUBLEAZĂ de la 1 martie! Amendamentul PNL, aprobat în plen

0
606
PNL a înregistrat o victorie importantă în Parlament! Deşi zilele trecute în Comisia Buget Finanţe a Camerei Deputaţilor a fost scandal pe marginea amendamentului PNL, votul în plen a fost favorabil.

Parlamentarii au fost de acord ca alocaţiile de stat pentru copii să crească, de la 1 martie, de la 84 la 150 de lei. Alocaţiile acordate bebeluşilor şi altor categorii de copii, care în prezent sunt 200 de lei, vor ajunge la 300 de lei. Sumele se vor regăsi în Legea bugetului de stat şi vor fi incluse în bugetul alocat Ministerului Muncii.

PNL a reușit să adune suficiente voturi în plen pentru ca amendamentul să treacă, iar dublarea alocațiilor să devină realitate. Dar au existat și voturi împotrivă. Potrivit PNL Vrancea, doi deputați PSD Vrancea au votat împotriva majorării alocaţiilor.

“Deputații PSD de Vrancea Boboc și Bârlădeanu au votat împotriva majorării alocațiilor copiilor. Deși doamna Boboc este bunică, iar domnul Bârlădeanu este tătic, cei doi nu consideră că nepoții și copiii lor, dar și miile de copii din Vrancea, ar merita alocații dublate și indexate! Asta pentru că așa a decis Dragnea, care vrea toate eugeniile numai pentru el!”, au transmis reprezentanţii PNL Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here