Ultimele locuri disponibile pentru CURSUL DE MAKE-UP organizat de Profesional New Consult

1
76

Machiajul este pasiunea ta?

Vrei să înveţi cele mai cunoscute trucuri şi stiluri de machiaj sau vrei să îţi transformi pasiunea în job? Profesional New Consult te invită la un curs de MACHIAJ PROFESIONAL BASIC ce își propune să îţi încânte simțul pentru frumos!

machiaj - Ultimele locuri disponibile pentru CURSUL DE MAKE-UP organizat de Profesional New ConsultÎţi garantăm seriozitate și un mediu foarte plăcut de lucru! Cei mai buni traineri, cu specializări atât în țară, cât și în străinătate, au misiunea de a-ţi face cunoştinţă cu acest domeniu foarte solicitat pe piața actuală. Prin mâna lor expertă au trecut deja mii de tineri/tinere pasionați și ambițioși. Unii au reușit deja să se afirme în domeniu, alții se află pe drumul către succes.

Produsele folosite în cadrul cursului sunt exclusive pe piața din România și sunt asigurate GRATUIT, mulțumită www.topglamorous.ro! Cursanții noştri beneficiază de reduceri și promoții pentru produsele profesionale achiziționate.

Acest curs de bazã complex este adresat atât fetelor, cât şi băieţilor şi abordeazã toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist. Vei putea practica această frumoasă profesie în saloanele de specialitate, în cabinete de cosmetică, hoteluri, spa-uri, centre de înfrumuseţare, dar şi individual.

În urma absolvirii cursului, vei deprinde:

  • Noțiuni de igienă
  • Cunoașterea materialelor și a ustensilelor folosite
  • Machiajul de corecție a feței (contouring umed, contouring uscat, contouring cremos)
  • Machiaj de seară
  • Machiaj de mireasă realizat cu tehnica baking
  • Machiaj apple realizat cu tehnica creionului și lucrul cu pigmenții
  • Multi color blending
  • Ultimele tendințe în Beauty

make up 1 - Ultimele locuri disponibile pentru CURSUL DE MAKE-UP organizat de Profesional New ConsultIMPORTANT! Certificatele/diplomele eliberate de Profesional New Consult sunt recunoscute în România şi UE și acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale.

Mai multe detalii despre acest curs poţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro sau contactându-ne direct.

E-mail: focsani@profesionalnewconsult.ro

Tel.: 0768.889.888 ; 0765.190.000

Te aşteptăm să te înscrii la sediul nostru din Focşani, str. Renaşterii, nr. 8 bis, etaj 2.

Profesional New Consult – Performanţa înseamnă succes. De 11 ani!

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here