Ultimele locuri disponibile pentru CURSUL DE MAKE-UP organizat de Profesional New Consult

0
Machiajul este una dintre pasiunile tale? Vrei să înveţi cele mai cunoscute trucuri şi stiluri de machiaj sau vrei să îţi transformi pasiunea în job? În ultimii 11 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti ce activeazã astãzi atât pe piaţa muncii din România, cât şi din strãinãtate.

Cursul de Machiaj se adreseazã celor care doresc sã obţinã o competenţã nouã şi sã activeze într-un domeniu de maxim interes astãzi, dar şi celor care cautã în permanenţã sã îşi îmbunãtãţeascã cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuã. Traineri cu experienţã internaţionalã în arta machiajului îţi vor oferi suport şi îţi vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-ţi la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale marca Affect.

machiaj1 - Ultimele locuri disponibile pentru CURSUL DE MAKE-UP organizat de Profesional New ConsultÎn timpul acestui curs, vei dobândi noţiuni teoretice şi vei realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite precum: machiajul de corecţie a feţei (contouring umed, contouring uscat, contouring cremos), machiaj Pin Up, machiaj de searã, machiaj de mireasã realizat cu tehnica baking, machiaj apple realizat cu tehnica creionului dar şi lucrul cu pigmenţii, multi color blending etc. Acest curs de bazã complex este adresat atât fetelor, cât şi băieţilor şi abordeazã toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist. Astfel, vei putea practica această frumoasă profesie în saloanele de specialitate, în cabinete de cosmetică, hoteluri, spa-uri, centre de înfrumuseţare, dar şi individual.

machiaj2 - Ultimele locuri disponibile pentru CURSUL DE MAKE-UP organizat de Profesional New ConsultIMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult poţi beneficia de reduceri de 20% acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-ului partener, Affect Cosmetics. Detalii despre produse găseşti pe www.topglamorous.ro.

De reţinut! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţară, cât şi în strãinãtate.

Mai multe detalii despre acest curs poţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro sau contactându-ne direct.

E-mail: focsani@profesionalnewconsult.ro

Tel.: 0768.889.888 ; 0765.190.000

Te aşteptăm să te înscrii la sediul nostru din Focşani, str. Renaşterii, nr. 8 bis, etaj 2.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here