Ultimele locuri la curs acreditat INSPECTOR SĂNĂTATE și SECURITATE în MUNCĂ (SSM) Focșani!

0
188

Diplome recunoscute. Formatori cu experiență relevantă. Plata în RATE. REDUCERE pentru achitarea integrală la înscriere. Cunoașteți prevederile legislative privind sănătatea și securitatea în muncă? Știți care sunt obligațiile angajatorilor și angajaților în acest domeniu? Cursul nostru de Inspector SSM vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a obține un certificat recunoscut. Cursul urmărește însușirea de către cursanți a cunoștințelor necesare în domeniul securității și sănătății în muncă, precum și dobândirea și antrenarea capacităților de aplicare corectă şi concretă a noțiunilor necesare în activitatea de protecție a curs ssm2 - Ultimele locuri la curs acreditat INSPECTOR SĂNĂTATE și SECURITATE în MUNCĂ (SSM) Focșani!muncii. Procedura birocratică de securitate și sănătate în muncă vă va deveni mai prietenoasă în urma absolvirii cursului nostru acreditat. Evitați riscurile generate de accidentele de muncă și formați profesioniști în domeniu! Studiați legislația relevantă în acest domeniu, legea 319/2016 și legile conexe! Toate materialele de curs, susținerea examenului, eliberarea diplomelor/ adeverințelor de studio sunt incluse în prețul cursului.

curs ssm 3 - Ultimele locuri la curs acreditat INSPECTOR SĂNĂTATE și SECURITATE în MUNCĂ (SSM) Focșani!Alege cursul de Inspector SSM la Profesional New Consult: de 11 ani pe piața de formare profesională! Vă garantăm competență și servicii de TOP!
Alegând Profesional New Consult, alegi PERFORMANȚA!

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,

email : focsani@profesionalnewconsult.ro,

telefoane : 0768.889.888 ; 0753.336.611

Sau la sediul firmei din : FOCSANI, str. Renasterii, nr.8bis, etaj II

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

Curs Contabilitate (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate ) ;

 Curs Responsabil de Mediu (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu ) ;

 Curs expert achizitii publice (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-expert-achizitii-publice)

 Curs operator introducere si validare date (http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here