Ultimele locuri la Cursul Cadru Tehnic cu atribuţii PSI, organizat în Focșani

0

Ultimele locuri disponibile pentru cursul de Cadru tehnic cu atributii PSI https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-cadru-tehnic-psi/

Cursul pentru prevenirea si stingerea incendiilor organizat de firma noastră se desfasoară în conformitate cu programa cadru avizată favorabil de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă si îsi propune să asigure competenţele necesare pentru a reacţiona corect si în timp util atât in situaţii de prevenire cât si în situaţii critice.

Curs Cadru Tehnic cu atributii PSI pompieri incendiu2 - Ultimele locuri la Cursul Cadru Tehnic cu atribuţii PSI, organizat în FocșaniCursul Cadru Tehnic PSI va asigura cunoşterea cadrului legislativ actual, aplicarea Normelor generale de apărare împotriva incendiilor, dobândind cunoştinţele teoretice dar mai ales practice necesare în domeniu. Locurile pentru acest curs sunt limitate, încã vã mai puteţi înscrie la urmãtoarea sesiune de curs. Cursul este necesar şi util tuturor lucrãtorilor ce activeazã în domeniul prevenirii si stingerii incendiilor, conducãtorii locurilor de muncã cu atribuţii în acest sens, unitãţilor economice şi instituţiilor publice, care au obligaţia organizãrii unui departament special în domeniul prevenirii si stingerii incendiilor https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-cadru-tehnic-psi/

De ce este necesar acest curs ? Rãspunsul este simplu, pentru a evita atât amenzile foarte mari ce se pot aplica în domeniu dar mai ales problemele ce le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncã.

Absolvind cursul de Cadru tehnic cu atributii PSI https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-cadru-tehnic-psi/ organizat de Profesional New Consult, veţi obţine pe lângã o specializare necesarã şi foarte cãutatã pe piaţa muncii dar şi şanse sporite la ocuparea unui post de muncã.

Curs Cadru Tehnic cu atributii PSI pompieri incendiu3 - Ultimele locuri la Cursul Cadru Tehnic cu atribuţii PSI, organizat în FocșaniPentru detalii despre cursul de Cadru tehnic cu atributii PSI vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult din Focsani la urmãtoarele coordonate :

telefon contact :  0768.889.888; 0753.336.611.

puteţi remite un email la adresa : focsani@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din Focsani la urmãtoarea adresã : Str: Renasterii, Nr 8 Bis- birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Fotografie https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-fotografie/

Curs Inspector SSM https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-inspector-ssm/

Curs Inspector Resurse Umane https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/inspector-resurse-umane/

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here