Ultimele locuri la cursul acreditat de INSPECTOR SĂNĂTATE și SECURITATE în MUNCĂ (SSM) de la Focșani!

0

Diplome recunoscute. Formatori cu experiență relevantă. Plata în RATE. REDUCERE pentru achitarea integrală la înscriere.

Inspector Sanatate si Securitate in Munca 1 - Ultimele locuri la cursul acreditat de INSPECTOR SĂNĂTATE și SECURITATE în MUNCĂ (SSM) de la Focșani!Cunoașteți prevederile legislative privind sănătatea și securitatea în muncă? Știți care sunt obligațiile angajatorilor și angajaților în acest domeniu? Cursul nostru de Inspector SSM vă oferă toate informațiile de care aveți nevoie pentru a obține un certificat recunoscut. Cursul urmărește însușirea de către cursanți a cunoștințelor necesare în domeniul securității și sănătății în muncă, precum și dobândirea și antrenarea capacităților de aplicare corectă şi concretă a noțiunilor necesare în activitatea de protecție a muncii. Procedura birocratică de securitate și sănătate în muncă vă va deveni mai prietenoasă în urma absolvirii cursului nostru acreditat.

Inspector Sanatate si Securitate in Munca 2 - Ultimele locuri la cursul acreditat de INSPECTOR SĂNĂTATE și SECURITATE în MUNCĂ (SSM) de la Focșani!Evitați riscurile generate de accidentele de muncă și formați profesioniști în domeniu! Studiați legislația relevantă în acest domeniu, legea 319/2016 și legile conexe! Toate materialele de curs, susținerea examenului, eliberarea diplomelor/ adeverințelor de studio sunt incluse în prețul cursului.

Alege cursul de Inspector SSM la Profesional New Consult: de 11 ani pe piața de formare profesională! Vă garantăm competență și servicii de TOP!
Alegând Profesional New Consult, alegi PERFORMANȚA!

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro,

email : focsani@profesionalnewconsult.ro,

telefoane : 0768.889.888 ; 0765.190.000

Sau la sediul firmei din : FOCSANI, str. Renasterii, nr.8bis, etaj II

Pentru ca celebram iubirea, La Profesional New Consult Luna Iubirii = Luna Reducerilor

insta CURS1 2 - Ultimele locuri la cursul acreditat de INSPECTOR SĂNĂTATE și SECURITATE în MUNCĂ (SSM) de la Focșani!Inscrie-te in perioada 11 februarie 2019 – 25 februarie 2019 la orice curs impreuna cu persoana iubita si Profesional New Consult iti rasplateste iubirea !!!

Reducere de 10% pentru amandoi daca alegeti sa platiti in rate .

Reducere de 15% pentru amandoi daca alegeti sa platiti integral.

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Unghii ( https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/ )

Curs Machiaj (  https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/ )

Curs Contabilitate ( https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/ )

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here