UMANITAR: Povestea Denisei, un copil bolnav care confecționează mărțișoare ca să plece la o clinică din străinătate

0
“Nu e drept! Nu e corect! Se aude glasul firav al fetiței mele Denisa-Maria în vârstă de 8 ani. Cu privirea îndreptată spre cer, cu ochi înlăcrimați .De ce eu? De ce trebuie să fiu bolnavă??M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea sănătate și ție putere mami să nu mai suferi atât pentru mine. Eu am încercat să o liniștesc să înțeleagă că Dumnezeu ne iubește și nimic nu este după voia noastră”.

denisa savu5 - UMANITAR: Povestea Denisei, un copil bolnav care confecționează mărțișoare ca să plece la o clinică din străinătateAșa începe Mihaela Savu povestea despre fiica sa, Denisa, un copil bolnav care are nevoie de ajutor ca să se facă bine. Micuța de 8 ani a fost diagnosticată cu mai multe boli, printre care boala Crohn și boala Celiacă. Bolile sale sunt ținute greu sub control, cu cheltuieli mari. În luna martie, fetița este programată la Spitalul Kinderspitalgasse din Viena, Austria, pentru investigații amănunțite. Ca să ajungă acolo, are nevoie de foarte mulți bani, pe care părinții nu îi pot strânge. Pe Facebook a fost creată o pagină specială, pentru strângerea de fonduri necesare deplasării la Viena. Ca să facă rost mai repede de bani, micuța a început să confecționeze și mărțișoare, pe care le vinde ca să strângă bani.

martisoare denisa savu2 - UMANITAR: Povestea Denisei, un copil bolnav care confecționează mărțișoare ca să plece la o clinică din străinătate“Noi avem rugămintea dacă doriți să fiți sprijinul nostru în continuare pentru a merge la Viena costurile fiind destul de mari pentru perioada spitalizarii și analize amănunțite care totul costă, și suma se ridică la 5.500 de €. Noi suntem o familie modestă și cheltuielile ne depășesc. Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul. Cine nu are încredere să doneze pe pagina de facebook o puteți face pe contul personal RO38BTRL04001201P10017XX”, mai scrie pe pagina de Facebook.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here