Un adjudean, suspect în cazul mai multor spargeri de locuințe din Focșani | Unul dintre complicii acestuia a fost reținut

0
70

Doi tineri, unul de 28 de ani și celălalt de 24 de ani au ajuns pe mâna polițiștilor după ce, primul dintre ei a spart o locuință din Focșani și a furat mai multe bunuri, dar și suma de 10.000 de lei. Cel de-al doilea tânăr, un focșănean de 24 de ani, a fost reținut de oamenii legii pentru tăinuire și favorizarea făptuitorului. Totul s-a întâmplat în noaptea de 19 spre 20 de cembrie 2019. Tânărul de 28 de ani din Adjud, a intrat într-o locuință din Focșani de unde a furat bunuri și suma de 10.000 de lei. Trei luni mai târziu, la nivelul Poliției Municipiului Focșani a fost organizată o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor de furturi din locuințe în cadrul căreia au fost executate 3 percheziții domiciliare pe raza municipiului Focșani. Cu aceasta ocazie au fost găsite și ridicate bunuri despre care există suspiciunea că provin de la comiterea mai multor infracțiuni comise pe raza municipiului, perioada decembrie 2019-ianuarie 2020.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani, a fost identificat un tânăr de 28 de ani,  din municipiul Adjud, principalul bănuit de săvârșirea furtului din data de 19/20 decembrie 2019. De asemenea s-a stabilit că tânărul de 28 de ani, a lăsat (pentru păstrare), unul dintre bunurile sustrase, unui alt tânăr de 24 de ani, din municipiul Focșani,  acesta având cunoștință despre faptul că bunul provine din săvârșirea infracțiunii de furt”, au transmis polițiștii.

Băiatul de 24 de ani a reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tăinuire și favorizarea făptuitorului, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Adjudeanul de 28 de ani a fost dus la audieri, urmând ca un procuror să se pronunțe asupra măsurii preventive luate față de acesta.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here