Un bărbat din Focșani a murit pe Otopeni, înainte să urce în avionul spre Italia

0
1917
Alertă medicală, marți, pe aeroportul Otopeni, la decolarea unui avion al companiei Wizz Air.

Un pasager care se îmbarca la bordul unui avion Wizz Air cu destinația Pescara, Italia, a murit după ce i s-a făcut rău chiar în tunelul de îmbarcare.
Avionul trebuia să decoleze la ora 11:30, însă bărbatului i s-a făcut rău brusc, cel mai probabil suferind un infarct. Au fost chemați de urgență medicii de pe aeroport, timp în care pasagerii au fost blocați în aeronavă.

„În timpul îmbarcării zborului Wizz Air W6 3121 de la Bucureşti spre Pescara (din data de 3 octombrie) unul dintre pasageri a avut o urgenţă medicală pe podul mobil de îmbarcare al terminalului. În conformitate cu procedurile de operare, echipajul a întrerupt imediat îmbarcarea și a solicitat intervenţia medicilor. Wizz Air regretă să confirme că, în ciuda asistenței medicale de specialitate oferite imediat de către echipa medicală a aeroportului, viaţa pasagerului nu a putut fi salvată. Din motive de confidențialitate, nu sunt disponibile informații în legătură cu pasagerul sau problema medicală. Wizz Air transmite sincere condoleanțe familiei pasagerului. Pasagerii au fost debarcați și li se oferă gustări și băuturi răcoritoare. Aeronava va decola imediat ce autoritățile vor finaliza formalitățile necesare. Deși situația nu depinde de companie, echipajul face toate eforturile necesare pentru a se asigura că întârzierea și impactul asupra pasagerilor noștri sunt minime”, au declarat reprezentanții Wizz Air.

Avionul a decolat spre destinație cu o întârziere de patru ore.

Potrivit unor informații făcute publice de Digi 24, bărbatul care a murit, în vârstă de 58 de ani, era din Focșani. Conform sursei citate, el venise în țară pentru parastasul de un an al mamei sale și se întoarcea la Pescara, unde era stabilit împreună cu soția de mai mulți ani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here