Un tânăr de 19 ani vindea combinezoane fără a avea acest drept | Polițiștii l-au amendat cu 5.000 de lei și au confiscat toată marfa

0
593

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vrancea, desfășoară permanent activități de prevenire, descoperire și combatere a ilegalităților economice specifice stării de urgență din contextul actual.

În urma unor imagini aparute în spațiul public, prin care un tânăr prezenta pentru vânzare mai multe combinezoane de protecție, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vrancea s-au autosesizat și au efectuat verificări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt. Astfel, la data de 28 martie, polițiștii au identificat bărbatul,  în persoana unui tânăr de 19 ani, din municipiul Focșani, acesta fiind sancționat pentru efectuarea de activități de comerț, fără documente de proveniență a mărfurilor, faptă prevazută de art. 1 din Legea 12/1990. și sancționată conform art 2, alin 1 din Legea nr. 12 /1990, cu amendă de 5.000 de lei și confiscarea mărfii. De asemenea față de tânărul de 19 ani, s-a dispus și măsura sancționării în valoare de 5.000 de lei, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse de Ordonanța Militară nr. 3. (IPJ Vrancea)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here