Unii s-au distrat, alții au muncit! Cum au petrecut pompierii, medicii și polițiștii Revelionul la datorie

0
324

Pentru mulți, noaptea dintre ani a fost prilej de petrecere și voie bună, însă au fost și vrânceni care au trecut muncind în noul an. Vorbim aici despre pompieri, medici și polițiști. Toți au fost la datorie pentru cei care au nevoie de ajutor. A fost o noapte agitată pentru pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea. Cu 5 minute înainte de miezul nopții, aceștia au fost solicitați să intervină la un accident rutier cu victimă, pe drumul european 85, în localitatea Golești. Pe lângă acesta, salvatorii vrânceni au fost solicitați la alte 5 intervenții: una de asigurare zonă în Piața Unirii din Focșani, la un incendiu într-o locuință din municipiu și la 3 cazuri medicale.

La Serviciul Județean de Ambulanță Vrancea telefoanele au sunat fără încetare. Fie că au băut peste măsură sau au fost răniți de petarde, mulți vrânceni au cerut ajutor la 112.

Și la Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea a fost agitație. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină în mai multe locații pentru aplanarea unor conflicte, pentru a restabili ordinea publică, sau pentru a veghea la siguranța traficului rutier. Conform datelor furnizate de IGPR, circa 9.000 de polițiști au fost la datorie în noaptea dintre ani.

200 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea au fost la datorie în noaptea de Revelion. Aceștia au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pe raza judeţului, dar şi în zona staţiunilor montane Soveja şi Lepşa unde mulți turiști și-au petrecut minivacanța de sfârșit de an.

Nici taximetriştii nu au avut o seară mai liniştită. Chiar dacă au renunțat la distracție, aceștia spun că și câștigul a fost pe măsură. Lista celor care au fost la muncă de Revelion poate fi completată de militari, ospătari, barmani sau bucătari.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here