UPDATE- ULTIMĂ ORĂ: Focuri de armă în trafic pe DN2 E85. Trăgătorul, oprit la intrarea în Focșani

0
4113

Incident grav, joi dimineață, pe DN2 E85. În urma unor șicane în trafic, un tânăr de 27 ani din Feteşti, Ialomiţa. a scos arma și a tras înspre două mașini. Bărbatul avea asupra lui un pistol cu bile, pentru care nu e nevoie însă de autorizaţie de port-armă.

Speriate de cele întâmplate, persoanele aflate în mașinile în care a tras cu arma individul din Feteşti au sunat la 112, iar bărbatul a fost tras pe dreapta la intrarea în Focșani, în bariera Mărășești. El nu a opus rezistență în momentul în care polițiștii i-au făcut semn să oprească mașina.

Spre suprinderea oamenilor legii, asupra bărbatului au fost descoperite, în afară de arma cu care a tras, și două plicuri cu substanțe necunoscute, cel mai probabil etnobotanice.

Atât el cât și tânăra de 19 ani care se afla cu el în mașină au fost duși  la spital pentru a le fi recoltate probe biologice, care să stabilească dacă se aflau sub influenţa alcoolului ori a altor substanţe, după care au fost duse audieri la sediul IPJ Vrancea.

UPDATE: Potrivit unor surse de presă, incidentul s-a produs la ora 8:50. Şoferul din Feteşti reclamat la 112 că ar fi scos arma pe geamul maşinii, o Skoda Octavia,  şi ar fi tras către unul sau două  autoturisme aflate în trafic a fost depistat în timp ce se deplasa către Focşani, fiind oprit din drumul său de către poliţişti. În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că tânărul avea în maşină un pistol airsoft calibru 6 milimetri, pentru care nu e nevoie de autorizaţie.

Chiar şi aşa, tânărul va fi tras la răspundere pentru că a ameninţat şi a tras cu arma în trafic. Cercetările în acest caz continuă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here