USR Vrancea și-a ales noua structură a Biroului Județean

0

USR Vrancea a organizat sâmbătă o Conferință Județeană, în care a fost aleasă noua structură a Biroului Județean al formațiunii politice, dar și desemnarea celor cinci delegați care vor participa din partea filialei județene la Congresul USR din data de 13 iulie 2019. La conferință au participat toți delegații filialelor locale. În urma votului exprimat, Cosmin Timofte, Mihăiță Lepădatu, Sorin Mădulărea, Lavinia Tîlvăr și Alexandra Tătaru au fost aleși să reprezinte filiala la Congresul USR.

Pe ordinea de zi s-a aflat și alegerea noii structuri de conducere din Biroul Județean. Astfel, actualul președinte al USR Vrancea, Cosmin Timofte a fost ales în funcția de președinte. El va fi secondat de Lavinia Tîlvăr și Mihăiță Lepădatu, în timp ce, Sorin Mădulărea și Dan Nichita au fost aleși membri în Biroului Județean. Membri în Comisia de arbitraj au fost aleși Valentin Calciu, Cătalina Țuluca, Radu Merchea, Alexandra Tătaru și Valeriu Chircă, iarVlad Țurcanu, Ana Isac, Constantin Petrișor au fost aleși să facă parte din Comisia de cenzori.

„Urăm mult succes noii echipe! Ne așteaptă o perioadă intensă, cu încă trei runde de alegeri, în care ne dorim să confirmăm încrederea vrâncenilor care ne-au acordat votul. Suntem conștienți că suntem speranța românilor care cred în onestitate și meritocrație și vor lupta ca acestea să redevină principii de bază ale societății, necesare pentru a genera prosperitate și normalitate în comunitățile din care facem parte”, au transmis reprezentanții formațiunii politice.

alegeri usr vrancea - USR Vrancea și-a ales noua structură a Biroului Județean

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here