Val de profesori nemulțumiți după afișarea rezultatelor la Titularizare

0
275

titularizare 2013 rezultate finale contestatii - Val de profesori nemulțumiți după afișarea rezultatelor la Titularizare

Titularizarea a dat ceva bătăi de cap profesorilor. Imediat după afișarea rezultatelor,  dascălii s-au înghesuit să depună contestații, în speranța că vor obține o notă mai mare,

Astfel, 75 dintre participanţii la examenul de Titularizare au depus contestaţii, rezultatele finale urmând a fi afișate vineri, 24 iulie. Repartizarea candidaţilor cu nota minim 7 la proba scrisă şi la inspecţia la clasă/proba practică, pe posturi cu angajare pe perioadă nedeterminată, va avea loc pe 27 iulie.

Ședința publică de repartizare a cadrelor didactice pe posturile titularizabile va avea loc în sala de şedinţe a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, data la care va avea loc această ședință urmând a fi comunicată, cel mai probabil, vineri.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, în judeţul Vrancea, au fost înscrişi 413 de candidaţi pentru 33 de discipline. Dintre aceştia, 356 au fost prezenţi la proba scrisă din cadrul concursului, 9 au avut dosarele incomplete şi nu au putut participa la probă, 48 au fost absenţi; 71 de candidaţi s-au retras în timpul probei scrise din motive personale. Niciun candidat nu a fost eliminat de la proba scrisă pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Lucrările a doi candidaţi au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei de concurs şi nu au fost evaluate. 283 de lucrări au fost transmise şi evaluate în centre constituite la nivel naţional.

În urma evaluării, 189 de candidaţi au obţinut note egale sau mai mari decât 5.00. Dintre aceştia, 104 au obţinut note egale sau mai mari decât 7.00 şi au dreptul să fie repartizaţi pentru angajare pe perioadă nedeterminată. Alţi 94 de candidaţi s-au situat în tranşa de note 1 – 4,99.

Cea mai mică notă, 1.10, a fost obținută de o profesoară de engleză în timp ce nota cea mai mare, 9.90,  a aparținut unei educatoare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here