Valentin Gheorghiță, dat afară de la Ateneu! Pe cine a numit Misăilă în locul său ca director

0
346

Surpriză de proporții la început de an în lumea culturală din Focșani! Directorul Ateneului Popular Focșani, Valentin Gheorghiță, a fost înlăturat din funcție, chiar în prima zi lucrătoare a anului. Mandatul său a expirat pe 31 decembrie, iar primarul a decis să nu i-l mai prelungească. Marlena Șerbănuț a fost numit de primarul Cristi Misăilă ca director interimar al Ateneului Popular “Mr. Gh. Pastia”.
Gheorghiță a candidat, la sfârșitul anului trecut, pentru un nou mandat. El a picat concursul cu media 8,90, pe care a contestat-o în instanță. În decembrie, instanța i-a admis contestația și a decis că poate rămâne în funcție. Șerbănuț vine din funcția de purtător de cuvânt al primarului, ea fiind, în același timp, și consilier al lui Cristi Misăilă.
Șerbănuț va fi director interimar până la organizarea concursului pentru ocuparea funcției. Potrivit unui anunț postat pe site-ul Primăriei Focșani, concursul de proiecte de management pentru ocuparea funcției de director al Ateneului Popular “Mr. Gh. Pastia” se va încheia pe 23 ianuarie. Valentin Gheorghiță nu a putut fi contactat pentru a exprima un punct de vedere oficial legat de situația în care se află.
(sursa foto: Facebook)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here