Vasile Tătaru, reținut la Brăila în celebrul dosar “Dasaev”. Ce legătură are cu înjunghierea a doi baschetbalişti americani

0
Vasile Tătaru, controversatul om de afaceri și ex-președinte al FC ”Unirea” Focşani, în 2014, cercetat în trecut pentru ultraj și contrabandă de țigări, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzaţia de favorizarea infractorului. Procurorii din Brăila, care au dispus reţinerea lui Vasile Tătaru, spun că vrânceanul l-ar fi găzduit pe Gabriel Daniel Husein, zis Dasaev, după atacul violent de la “The Music Pub” din Brăila. Potrivit procurorilor brăileni, Vasile Tătaru l-a ținut acasă pe Dasaev, în duminica de după atacul din club, deși știa de fapta gravă comisă de acesta.  Anchetatorii au stabilit, totodată, că Tătaru l-a adus pe Dasaev cu maşina la Brăila, când acesta a decis să se predea.
Atacul din clubul din Brăila a avut loc în seara zilei de 15 septembrie, când Dasaev ar fi înjunghiat doi baschetbaliști de la Cuza Sport, de origine americană, în urma unui conflict spontan. Cei doi baschetbalişti au ajuns la spital şi au intrat direct în sala de operaţie. Dasaev a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. (sursa foto: observator.tv)

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here