Vezi cum vor fi extrași câștigătorii la LOTERIA BONURILOR FISCALE!

0
179

bonuri fiscale loterie - Vezi cum vor fi extrași câștigătorii la LOTERIA BONURILOR FISCALE!

Se apropie prima extragere din Loteria Bonurilor Fiscale! Persoanele care au păstrat bonurile fiscale primite în perioada 2 februarie-28 martie 2015 vor participa la extragerea care va fi organizată în a doua zi de Paşte, pe 13 aprilie. Premiile totale puse la bătaie de Guvern sunt de un milion de lei, iar datele bonurilor câştigătoare vor fi afişate pe site-urile Finanţelor şi ANAF minim 30 zile.

tLoteria bonurilor fiscale constă în extragerea aleatorie a unui număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată, stabilit prin extragerea succesivă a trei serii de cifre, cuprinse între 0 şi 9, precum şi un număr reprezentând ziua emiterii bonului fiscal aferentă lunii sau intervalului pentru care se organizează loteria.

Un bon este câştigător dacă a fost emis de un aparat de marcat electronic fiscal care funcţionează potrivit legislaţiei, sunt lizibile informaţiile, are valoarea totală exprimată în lei, egală cu valoarea extrasă, a fost emis în ziua extrasă şi nu are menţionat niciun cod de înregistrare fiscală al cumpărătorului.

Rezultatul extragerii va fi postat pe site-urile Ministerului Finanţelor şi ANAF pentru o perioadă de cel puţin 30 de zile, iar câştigătorii trebuie să revendice premiul în maxim 30 de zile.

Aceştia vor merge la orice unitate ANAF pentru a depune bonul fiscal câştigător (dacă a îndeplinit toate condiţiile), în original, împreună cu o copie a actului de identitate sau a paşaportului şi o cerere.

Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători. Sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here