Vezi modul INCREDIBIL în care patru tineri AU EVADAT din Adăpostul pentru Copiii Delincvenți din Focșani!

0

agresiune talharie politie - Vezi modul INCREDIBIL în care patru tineri AU EVADAT din Adăpostul pentru Copiii Delincvenți din Focșani!

Este incredibil cum patru tineri cu probleme au reușit să evadeze din Adăpostul pentru Copiii Delincvenți din Focșani. Indivizii, cunoscuți precum niște cai breji în adăpost, au acționat ca-n filme, au smuls cheile de la îngrijitorul care era în tură în noaptea respectivă, după care l-au închis pe acesta în instituția respectivă și duși au fost. Din fericire, indivizii au fost găsiți după câteva ore și reintroduși în sistem, sub supraveghere, înainte de a comite și alte fărădelegi.

Cei patru tineri sunt de la Adăpostul Temporar al Minorului Delincvent şi din Stradă Focşani, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Indivizii au fost internați în unitatea respectivă din cauza problemelor pe care le-au tot provocat. Luni, cei patru au pus la cale o evadare ca-n filmele de acțiune.  Tinerii l-au agresat pe infirmier, i-au luat cheile de la intrare după care l-au încuiat în instituţie şi au plecat în lume. Oamenii legii au fost alertați aproape de miezul nopții și au demarat căutările pentru găsirea celor patru  tineri-problemă.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti s-a stabilit faptul că în seara zilei de 6 iulie a.c., un minor, în vârstă de 15 ani, l-a deposedat pe infirmier, prin violenţă, de telefonul mobil pe care îl avea asupra sa, precum şi de cheile de la uşa de acces în instituţie şi, împreună cu alţi trei minori, a părăsit centrul, iar la plecare a închis din exterior uşa de acces. La data de 7 iulie a.c., ora 16.30, poliţiştii din Odobeşti i-au depistat pe minorii în cauză pe raza oraşului şi i-au reintrodus în Adăpostul Temporar al Minorului Delincvent şi din Stradă – Focşani, urmând a se comunica evenimentul DGASP Vrancea, în vederea luării măsurilor ce se impun”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Vrancea.

ÎN cauză, s-a întocmit şi dosar penal, după apariția acestui caz parcă de-a râsul plânsul au fost anunțați și reprezentanții DSASPC Vrancea pentru a lua măsurile ce se impun în  vederea prevenirii unor fapte similare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here