VIDEO: ADEVĂRUL din spatele imaginilor virale cu bătrâna din Milcovul! Femeia care vinde brânză și smântână, un EXEMPLU

1
O filmare făcută cu telefonul mobil de un taximetrist din Focșani, devenită rapid virală pe internet, a adus în prim-plan o bătrână gârbovită și modestă, care vine în oraș de la Milcovul pentru a vinde brânză și smântână.

Din vorbă în vorbă, întrebată de taximetrist, femeia spune că are doar 400 de lei pensie și că vine la târg să-și completeze veniturile. Realitatea este cu totul alta! Bătrâna este, de fapt, un exemplu în satul ei. Deși are o vârstă înaintată, ea muncește tot timpul. Familia încearcă să o protejeze, dar bătrâna nu poate trăi fără muncă. Reporterii JdV, porniți în căutarea ei, au găsit-o pe tanti Ioana la muncă la grădină.

Femeia are atestat de producător și se ocupă tot timpul de grădinărit și de treburile gospodărești. Este harnică, are de toate și nu e nici pe departe un caz social.

Dimpotrivă, e un exemplu demn de urmat de toată lumea! Urmăriți ce spune primarul din Milcovul și ce spune însăși bătrâna despre faptul că munca e pentru ea un stil de viață într-un video FABULOS.

CITEȘTE ȘI Incredibila poveste a unei bătrâne care își duce zilele de pe azi pe mâine

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.