VIDEO: Anchetă la Colegiul Tehnic Cotea, după ce un elev cazat la cămin a fost lovit de supraveghetoare

1
Un licean de 17 ani, care este cazat la căminul ce aparține Colegiului Tehnic “Valeriu D. Cotea”, a ajuns la spital, azi-noapte, după ce a fost lovit cu bățul de supraveghetoarea din cămin.

Tânărul a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. El a făcut plângere atât la poliție, cât și la conducerea liceului, unde a reclamat că a fost agresat de femeia care a fost de serviciu azi-noapte. Potrivit conducerii Colegiului Cotea, femeia nu a putut fi contactată în cursul zilei. Ea nu a răspuns la telefon pentru a fi luată la întrebări. Directorul unității, Remus Paraschiv, a precizat că acest caz va fi luat în discuție de comisia de etică a liceului, care va face o anchetă. În baza plângerii făcută de elev, și polițiștii au început o anchetă și fac cercetări pentru loviri și alte violențe.(Sursă foto și video: vrancea24.ro)

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Am stat si eu in acel cămin…daca ar fii respectat regulile nu s-ar fi întâmplat așa ceva…ganditiva ca dânsa este singură pe tura de noapte cu 80 de adolescenți ce nu respectă orele de somn si disciplina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here