VIDEO: Apple pregateste noul IPHONE 7

0

iphone 7 nou - VIDEO: Apple pregateste noul IPHONE 7

Cel mai asteptat smartphone al anului este cel de la Apple, iPhone 7.

MacWorld a adunat cele mai interesante informatii legate de succesorul lui iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Cel mai probabil, telefonul va fi lansat in septembrie. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost lansate pe 9 septembrie 2014 (si au ajuns in magazine pe 19 septembrie).

Apple are mai multe teorii legate de dimensiunea ecranului. Momentan, dintre cele trei modele vandute in prezent de Apple, cel mai mare succes printre fani il are iPhone 6, de 4,7 inchi. iPhone 6 Plus e prea mare (5,5 inchi) pentru unii, in timp ce iPhone 5S (4 inchi) este prea demodat.

Se zvoneste ca gigantul american va prezenta, anul acesta, trei telefoane: o varianta imbunatatita pentru iPhone 5S cu un ecran de 4 inchi, pe care l-a botezat iPhone 6C, o varianta imbunatatita pentru iPhone 6 de 4,7 inchi, botezat iPhone 6S, si una pentru iPhone 6 Plus, de 5,5 inchi, denumita iPhone 7 spun cei de la MacWorld.

Cei de la Apple au fost mereu inovatori, iar iPhone 7 s-ar putea incarca wireless. Desi aceasta functie a fost luata in calcul de unii analisti si pentru iPhone 6, ea nu a fost regasita la acest smartphone. In schimb, a aparut la ceasul inteligent Apple Watch.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here