VIDEO: Cu ce s-a ales Dăncilă după vizita din Vrancea: roșii, lapte și brânză

0
635

Viorica Dăncilă și-a continuat, duminică, campania electorală în Vrancea. După ce la ora 10:00 a avut o sedință cu membrii PSD la sediul partidului, Viorica Dăncilă a mers la Catedrala din centrul orașului. Alaiul electoral a poposit, preț de câteva minute, în interiorul lăcașului de cult, după care a luat-o la picior pe B-dul Republicii spre Piața Moldovei. Dăncilă a răspuns și întrebărilor adresate de jurnalistul Sebastian Oancea. Întrebată dacă va ajunge în turul al II-lea, Dăncilă a răspuns că că este încrezătoare în susținerea poporului român. Pusă în dificultate de o altă întrebare referitoare la reprezentarea externă în cazul în care va ajunge Președinte al României, Dăncilă a fost salvată de Marian Oprișan care a preluat frâiele discuției și a spus că nu va mai răspunde la alte întrebări: Jurnalist:  Știți că, unul dintre atributele unui președinte este reprezentarea externă. Dumneavoastră cum credeți că o să vă descurcați în condițiile în care nu știți nicio limbă străină și nici cu limba română nu prea vă descurcați. V. Dăncilă: Să jignești este atributul oamenilor slabi… A oamenilor slabi care nu au argumente”.

Un cetățean care se afla în drumul social democraților, l-a întrebat pe președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan dacă știe cu cât este plătit un angajat la o firmă de pază în Focșani. CETĂȚEAN: Vreau să vă adresez o întrebare. M.O.: Da! Spuneți! CETĂȚEAN: Știți cu cât trăiește un om la o firmă de pază din Focșani? M.O.: Da, Știu! CETĂȚEAN: Cât?  M.O.: …Unde lucrați? CETĂȚEAN: Nu trebuie să vă intereseze. Vă zic ca fapt divers: 12 milioane (n.r. lei vechi) Nu vă e rușine? Pierdeți atâta timp și atâția bani pentru reclamele voastre… Ați dus țara la râpă! Ați umplut piața de boschetari. Răspundeți la întrebări. De ce fugiți?

Ajunsă în Piața Moldovei, candidatul PSD la alegerile de duminica viitoare, a trecut pe la tarabe de unde și-a cumpărat brânză și lapte, tranzacția fiind monitorizată îndeaproape de Sorina Pintea, ministrul demis al Ministerului Sănătății. La primele ore ale dimineții, Dăncilă a cumpărat roșii din Târgul de la Dumbrăveni. Vizita Vioricăi Dăncilă va continua cu vizitarea Mausoleului de la Mărășești. (sursa video: Realitatea de Vrancea)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here