VIDEO: Deputatul Ștefan, legitimat la Cîmpineanca pentru o presupusă campanie electorală

0
Deputatul Ion Ștefan a luat la pas, în ultima vreme, comunele județului, pentru a populariza noua lege Off-shore, care ar putea aduce pentru prima oară gazele naturale în mediul rural.

Alături de câțiva colegi din partid, el a ajuns, sâmbătă, și la Cîmpineanca. Parlamentarul și colegii săi au stat de vorbă cu oamenii și le-au explicat ce au de făcut și cum să convingă autoritățile locale să demareze proiecte pentru introducerea gazelor. La un moment dat, grupul liberalilor a fost oprit de patru polițiști, care le-a cerut acestora, în frunte cu deputatul să se legitimeze.

Oamenii legii i-au spus deputatului că au venit să-i legitimeze în urma unei sesizări făcute la 112, de o persoană care ar fi reclamat că liberalii s-ar fi aflat în campanie electorală. Potrivit unor surse, cel care ar fi chemat poliția este chiar primarul comunei, membru PSD. După ce i-au verificat actele și au înțeles care era scopul prezenței sale la Cîmpineanca, polițiștii la-u lăsat pe parlamentarul vrâncean să-și continue acțiunea de popularizare a Legii Of-shore.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here